UPOZNAJTE SVOJU POSADU

UPOZNAJTE NAŠU STRUČNU POSADU
dubravko_budak

Dubravko Budak

Izvršni direktor / Vlasnik
laura_seric

Laura Šerić

Voditeljica rezervacija / Knjigovodstvo
frane_dodig

Frane Dodig

Voditelj tehničkog tima
petar_lovric

Petar Lovrić

Tehnički tim / Mornar
ankica_kostan

Ankica Koštan

Housekeeper

SLJEDEĆI ODMOR TE ČEKA

DOBRODOŠLI U World Yachting Charter

Imamo tim koji već dugi niz godina organizira odmor koji uključuje jedrenje širom svijeta i jedna smo od vodećih neovisnih agencija za najam jahti u Hrvatskoj. Predani smo pružanju izvrsne usluge, velikom broju izbora i izvrsnim cijenama. Iskoristite naše jedriličarsko znanje, a mi ćemo vam vrlo rado dati savjet. Radujemo se što ćemo osmisliti vaš sljedeći savršeni godišnji odmor.
Awesome Image

Tražite najam broda ili najam jahte kako biste proveli sjajan dan na moru s prijateljima ili obitelji? Zainteresirani ste! Pregledajte naš tjedni najam brodova dostupne u Hrvatskoj! Pogledajte posebne ponude!

Profesionalno obučeni kapetan i posada razmazit će vaše goste. Mogu se organizirati posebni jelovnici, koordiniran prijevoz – sve što je potrebno kako bi se osigurala avantura koju će vaša grupa pamtiti dugo, dugo!

Iznajmite jedrilicu u Hrvatskoj s World Yachting Charter-om kako biste iznenadili svoje najdraže nezaboravnom avanturom na moru! Izvedite svoju obitelj ili prijatelje na krstarenje iznajmljenom jahtom u Šibeniku kako biste uživali u prekrasnom Jadranskom moru i jedinstvenim pogledima. Pogledajte našu vrhunsku flotu nevjerojatnih jedrilica i odaberite najbolje za vas i vaše prijatelje ili obitelj. Ne propustite izvanredno iskustvo jedrenja u Hrvatskoj s privatnim iznajmljivanjem jahte!

Hrvatska je jedno od najboljih odredišta za jedrenje na svijetu iz više razloga: otoci su blizu jedan drugome tako da nemate duge prijelaze (što znači da je sigurnije), vjetrovi su općenito puno mirniji u usporedbi s drugim odredištima, i otoci i obala obloženi su drevnim povijesnim ruševinama. U osnovi imate preko tisuću otoka i tisuću milja obale za istraživanje!

"Provjerite našu ponudu, odaberite brod koji volite i doživite odmor svog života u prelijepoj Hrvatskoj!"

Dubravko Budak
Izvršni direktor & Upravitelj baze
Awesome Image